TERUG

Binnenschrijnwerk Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor binnenschrijnwerk in Antwerpen en omgeving? Reken op Bouwsmederij Loots uit Oelegem voor stalen schrijnwerk van hoogwaardige kwaliteit. Geniet ook binnenshuis van de zon met onze stalen ramen en deuren die zorgen voor een prachtige lichtinval. Wij maken met liefde voor ons vak de mooiste smeedijzeren blikvangers voor ieder interieur.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

Stalen binnenschrijnwerk in regio Antwerpen

  • Voor kwalitatief binnenschrijnwerk rekent u op ons bedrijf uit de buurt van Antwerpen

    Voor handgemaakt stalen binnenschrijnwerk in de omgeving van Antwerpen moet u bij ons zijn! Stalen schrijnwerk is zeer onderhoudsvriendelijk: schoonmaken gaat eenvoudig met een klein beetje sop. Bovendien is staal zeer sterk en heeft het een uitzonderlijk lange levensduur, waardoor u jarenlang geniet van onze handgemaakte creaties.

  • Passende creaties voor ieder interieur

    Stalen schrijnwerk is echt vakwerk. Er zijn veel mogelijkheden wat vormgeving betreft, variërend van strakke lijnen tot zachte rondingen. Wij creëren stalen binnendeuren die perfect passen in uw woning, of u nu een moderne woning heeft of in een monumentaal pand woont. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische taatsdeur. Deze deur opent naar beide zijden en sluit geruisloos. Naast ramen en deuren maken wij ook staal op maat, zoals onder andere smeedijzeren doucheschermen, balustrades en room dividers.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Woont u in regio Antwerpen en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor uw binnenschrijnwerk? Bouwsmederij Loots uit Oelegem maakt uw stalen ramen en deuren geheel op maat, elke afmeting is mogelijk. Neem gerust telefonisch contact met ons op via +32 476 711 345 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@bouwsmederijloots.be. We staan voor u klaar!