TERUG

IJzeren ramen: tijdloos en uniek

Het maakt niet uit of u van een modern en strak interieur houdt, of meer van een traditionele stijl: wij maken ijzeren ramen die naadloos passen in uw woning. Het is geen enkel probleem als de smeedijzeren ramen die u wenst geen standaardmaten hebben, in onze werkplaats in de buurt van Antwerpen maken wij frames van vrijwel alle denkbare afmetingen. Onze medewerkers toveren met hun ervaring en kennis van zaken de mooiste stalen creaties tevoorschijn. Kortom: voor unieke smeedijzeren ramen in de regio Antwerpen, moet u zonder twijfel bij ons zijn!

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Voor de mooiste ijzeren ramen rekent u op ons bedrijf uit Oelegem

    Onze vakkundige medewerkers creëren met liefde uw nieuwe ramen. U krijgt geen spijt van uw keuze, onze ramen zijn namelijk onderhoudsvrij en zeer degelijk. U heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van en maakt ze alleen om de zoveel tijd met een sopje schoon. Voor al uw stalen binnenschrijnwerk, zoals smeedijzeren ramen, rekent u op Bouwsmederij Loots uit Oelegem, dicht bij Antwerpen.

  • Creëer een uniek geheel met stalen producten op maat

    Wij maken niet alleen speciale ramen voor u, u kunt ook voor uw stalen binnendeuren bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een minimalistische pivotdeur. We staan tevens open voor al uw andere creatieve smeedijzeren ideeën. Als u stalen accenten in uw woning wilt aanbrengen, zoals deurklinken, balustrades of spiegels met een metalen frame, kunt u dat gerust aan ons vakkundige team overlaten. De regio Antwerpen wordt met ieder stel smeedijzeren ramen en ieder stukje staal op maat uit onze werkplaats weer een stukje mooier.

Bestel de ramen waar u van droomt

Droomt u al tijden van prachtige handgemaakte ramen waardoor het zonlicht rijkelijk uw woning binnenstroomt? Neem dan contact met ons op, wij realiseren deze droom graag. De vakmensen van Bouwsmederij Loots uit Oelegem maken uw smeedijzeren ramen met de hand en plaatsen ze met zorg in uw woning in Antwerpen of omgeving. Bel ons via +32 476 711 345 of stuur een e-mail met uw verzoek naar info@bouwsmederijloots.be.