TERUG

Stalen binnendeuren volgens de regels van de kunst

Meer over onze producten

Droomt u van een ruime woning met een rijke lichtinval en stijlvolle stalen binnendeuren? Vervul uw woondromen met smeedwerk op maat van Bouwsmederij Loots uit Oelegem. Vertel ons wat u mooi vindt, en wij vertalen uw wensen naar hoogwaardige producten op maat van uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor stalen binnendeuren, zoals een strakke stalen deur als blikvanger in uw woonkamer. Hier vindt u een oplossing op maat voor elk budget. Wij staan voor authentiek vakmanschap, van ontwerp tot plaatsing.

  • Duurzame stalen binnendeuren

    U mag hoge verwachtingen hebben van onze stalen binnendeuren en andere smeedijzeren creaties. Ze hebben weinig onderhoud nodig, zijn zeer stevig en gaan een leven lang mee. Met onze strikte kwaliteitsnormen streven we naar smeedijzeren vakwerk van hoogwaardige kwaliteit.

  • Een stalen binnendeur op maat van uw woonkamer

    Bent u op zoek naar een stalen deur voor in uw woonkamer? Vertrouw op ons ervaren team. Zij creëert elk stuk in de gewenste afmeting en vorm, of het nu een deur voor uw slaapkamer, woonkamer of elders is. Kom langs en maak uw woondromen waar.

Inspiratie nodig voor jouw indoor smeedwerk?

Meer voorbeelden bekijken?

Volg ons op Instagram

Wij bieden een hele waaier van indoor producten aan:

Stalen ramen en deuren

Stalen ramen of deuren voor binnen en buiten leveren u heel wat voordelen op. U creëert extra ruimte, krijgt meer natuurlijk licht in huis en voegt karakter aan uw woning toe. Of u nu houdt van industrieel, landelijk of strak, wij maken stalen ramen, buiten- en binnendeuren voor iedere smaak.

Uw transparante troef

Laat uw interieur baden in het licht en verruim uw blik met kamerbrede glaspartijen in een sprekend kader. Graag een zekere privacy? Kies dan voor mat glas in uw stalen deur en ramen, zo beperkt u de inkijk in uw woonkamer en behoudt u de royale lichtinval.

Ons stalen maatwerk komt met een belofte van kwaliteit

Twee jaar
garantie.

U krijgt twee jaar garantie vanaf uw aankoop. Merkt u gebreken op aan uw stalen binnendeuren of moet er iets worden hersteld? Wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.

Gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Onze smeedijzeren creaties zijn met liefde gemaakt. Elke stalen deur die in onze werkplaats gemaakt wordt, bestaat uit duurzame en zeer onderhoudsvriendelijke materialen.

De beste
onderdelen.

Kwaliteit start bij de basis. Daarom volstaan alleen de beste materialen. Dat vertaalt zich in authentieke producten met een lange houdbaarheidsdatum, zodat u jarenlang plezier heeft van de stalen deur in uw slaapkamer, woonkamer of elders in uw huis.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanBekijk ook onze outdoor productenBekijk ook ons staal op maat

Overtuigd? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in stalen binnendeuren van Bouwsmederij Loots uit Oelegem, en zou u graag een stalen deur in bijvoorbeeld uw woonkamer willen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be of bel ons via +32 476 711 345. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op