TERUG

Pivotdeur kopen

Als u op zoekt bent naar een speciale deur met een minimalistische uitstraling, kunt u bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem een stijlvolle pivotdeur kopen. Een pivotdeur heeft geen scharnieren maar een draaipunt in het plafond en in de vloer. De deur draait bij het open- en dichtmaken om de eigen verticale as. Als u op zoek bent naar een deur met een minimalistische look, is het kopen van een pivotdeur een uitstekende keuze.

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

Een stalen pivotdeur kopen, doet u bij ons bedrijf uit Oelegem

De minimalistische look van de pivotdeur wordt versterkt door het gebrek aan kozijnen. Bovendien sluit deze deur geruisloos. Wanneer u uw nieuwe pivotdeur bij ons bestelt, bent u verzekerd van echt Belgisch vakwerk. Al onze stalen creaties worden met liefde handgemaakt van de beste materialen. Bovendien heeft u twee jaar garantie op ons smeedwerk. Naast een pivotdeur kunt u ook uw stalen buitendeuren bij ons kopen, net als smeedijzeren ramen in dezelfde stijl. Zo maakt u met onze handgemaakte blikvangers een prachtig geheel van uw interieur.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Reken op ons voor al uw smeedwerk op maat. Wilt u een pivotdeur kopen, heeft u vragen over de mogelijkheden of behoefte aan advies van ons gespecialiseerde team? Neem gerust telefonisch contact met ons op via +32 476 711 345 of stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be. U kunt tevens een gratis offerte aanvragen. We helpen u graag!