TERUG

Stijlvolle smeedijzeren deuren in Antwerpen en omgeving

Vakwerk in de vorm van smeedijzeren deuren en ander binnenschrijnwerk, vindt u bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem, in de buurt van Antwerpen. Ook als u in de provincie Limburg of elders woont, voorzien wij u graag van smeedijzeren deuren op maat. Onze handgemaakte creaties zijn zeer duurzaam en onderhoudsvrij: om de zoveel tijd even afsoppen is meer dan voldoende.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Wij plaatsen uw smeedijzeren deuren in de omgeving van Antwerpen en Limburg

    Bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem wordt met passie gewerkt aan de mooiste smeedijzeren blikvangers. Met onze deuren laat u het zonlicht vrij door uw huis stromen. U rekent op ons voor al uw binnenschrijnwerk, en ook uw stalen buitendeuren en ramen maken wij met veel plezier. Het maakt niet uit of u in Antwerpen of in het naastgelegen Limburg woont, wij verzorgen de realisatie en plaatsing van uw smeedijzeren deuren. Het glas monteren wij ter plekke in het metalen frame. Zo staan we van begin tot einde garant voor de beste kwaliteit en uitstekend passende deuren. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als u dat ook bent!

  • Staal op maat

    Wij creëren naast deuren ook diverse andere stalen creaties op maat. Heeft u een speciaal verzoek voor uw interieur, wilt u een stalen trapconstructie laten maken of een mooie balustrade voor rond uw balkon? Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan gaan wij ermee aan de slag. Wij maken met passie voor ons vak de mooiste smeedijzeren deuren en andere stalen accenten, voor ieder interieur in de omgeving Antwerpen en Limburg.

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Woont u in de regio Antwerpen of in de provincie Limburg en droomt u van smeedijzeren deuren als blikvanger in uw woning? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be of bel ons via +32 476 711 345. Wij gaan graag met u in gesprek om van uw droomdeur werkelijkheid te maken.