TERUG

Staal op maat,
met een sterke persoonlijkheid

Meer over onze producten

Hebt u iets bijzonders in gedachten? Dan denken wij graag met u mee. Onze verfijnde raam-en deuroplossingen voegen een flinke portie persoonlijkheid toe aan uw woning. Wij leveren kwalitatief maatwerk tot in het kleinste detail, zowel technisch als esthetisch. Kom langs, ervaar onze persoonlijke aanpak en ontdek een waaier aan mogelijkheden.

  • Gemaakt voor duurzaamheid

    U mag veel verwachten van onze ramen en deuren. Ze vragen weinig onderhoud, kunnen tegen een stootje en gaan jarenlang mee. Met onze strenge kwaliteitsnormen, van productie tot plaatsing, streven we naar smeedijzeren creaties met een hoge afwerkingsgraad. En dankzij onze kleinschalige aanpak profiteert u van ons persoonlijke advies in functie van uw levensstijl.

  • Volledig op maat

    Op zoek naar maatwerk van onberispelijke kwaliteit? Vertrouw op ons professionele team. Dat creëert elk stuk in de gewenste afmeting en vorm. Laat u dus niet inperken door standaardmaten en maak gebruik van onze “staal op maat” services. Kom langs en realiseer uw woondromen.

Inspiratie nodig? Duik onze wereld in en laat u verrassen.

Meer voorbeelden bekijken?

Volg ons op Instagram

Wij bieden een hele waaier van producten op maat aan:

  • Doucheschermen
  • Ballustrades
  • Room dividers

Stalen maatwerk

Met onze handgemaakte oplossingen liggen alle mogelijkheden binnen handbereik. Wij combineren design met comfort en zorgen voor een piekfijne afwerking volgens de hedendaagse normen. Maak een afspraak en realiseer uw woondromen.

Exclusief vakmanschap

In ons atelier verlaten we de platgetreden paden en werken we uw project tot in de puntjes af. Van ontwerp tot creatie en installatie. Een meerwaarde voor uw woning.

Ons stalen maatwerk komt met een belofte van kwaliteit:

2 jaar
garantie.

U krijgt twee jaar garantie vanaf uw aankoop. Merkt u gebreken op of moet er iets worden hersteld? Dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op.

Gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Onze smeedijzeren creaties zijn met liefde gemaakt en bestaan uit duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Uw garantie op jarenlang gebruiksgenot.

De beste
onderdelen.

Kwaliteit start bij de basis. Daarom volstaan alleen de beste grondstoffen. Dat vertaalt zich in authentieke producten met een lange houdbaarheidsdatum.

Vraag vrijblijvend uw offerte aanBekijk ook onze indoor productenBekijk ook onze outdoor producten

Overtuigd? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op