TERUG

Zoekt u een nieuwe stalen deur in de provincie Limburg?

Als u een unieke stalen deur op maat zoekt in de omgeving van Antwerpen of Limburg, kan ons ervaren team u zeker helpen. Met onze kennis en kunde creëren wij originele stalen eyecatchers voor uw interieur. Als u wel wilt profiteren van een royale lichtinval maar geen last wilt hebben van inkijk, kies dan voor mat glas in uw nieuwe deur. Bouwsmederij Loots uit Oelegem plaatst uw stalen deur op maat met zorg in uw woning in Antwerpen en Limburg.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Voor een stalen deur op maat in uw woning in Antwerpen of Limburg, rekent u op ons

    Bent u net zo verliefd op smeedijzeren accenten in een interieur als wij? Ga dan voor authentieke smeedijzeren deuren in uw huis. Kies bijvoorbeeld voor een handgemaakte en minimalistische taatsdeur in glas of volledig in staal. Met een solide deur in dezelfde kleur als uw muur, lijkt de muur naadloos in de deur over te lopen. Gaat u voor glas? Dan profiteert u van een prachtige lichtinval, vooral als de aangrenzende kamer veel ramen heeft. Wilt u ook uw ramen vernieuwen? Ga dan voor stijlvolle ijzeren ramen in dezelfde stijl als uw deur. Voor een stalen deur op maat in Antwerpen of Limburg en andere stalen creaties rekent u op ons.

Contacteer ons om de opties te bespreken

Zoek niet verder naar een nieuwe stalen deur op maat in regio Antwerpen of Limburg. Wij van Bouwsmederij Loots uit Oelegem maken uw nieuwe deur graag voor u, met de beste materialen en passie voor ons vak. Wij staan garant voor kwaliteit: van het ontstaan van uw deur in onze werkplaats tot de plaatsing in uw woning. Twijfel niet en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be of bel ons via +32 476 711 345.