TERUG

Stalen deuren kopen in de omgeving van Antwerpen

Bent u op zoek naar goedkope stalen deuren in regio Antwerpen? Dat gaat een lastige zoektocht worden, want staal is best prijzig en het maken van de deuren is echt vakwerk. Toch koopt u bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem stalen deuren tegen een aantrekkelijke prijs. Om onze deuren aan een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden, hebben wij geen showroom. We plaatsen alles direct na de productie bij de klant. Daardoor vindt u bij ons bedrijf uit de buurt van Antwerpen geen hele goedkope, maar wel zeer aantrekkelijk geprijsde stalen deuren.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Uw stalen deuren maken we op maat bij ons bedrijf nabij Antwerpen

    Hoewel het moeilijk is om echt goedkope stalen deuren te vinden, bieden wij onze deuren tegen een aantrekkelijke prijs aan. Alle stalen creaties worden volledig op maat voor u gemaakt, zodat ze perfect in uw huis passen. Wij werken niet met standaardmaten, iedere afmeting is mogelijk. Of het nu gaat om één deur of meerdere deuren, en of ze breed of smal zijn, onze vakmensen gaan geen enkele stalen uitdaging uit de weg.

  • Kies ook voor stalen ramen in uw woning

    Bouwsmederij Loots uit Oelegem is niet alleen uw specialist voor stalen deuren, maar voor al uw smeedwerk op maat in regio Antwerpen! U schakelt ons ook in voor stalen accenten in uw interieur in de vorm van unieke trapleuningen of balustrades en voor unieke stalen ramen. Vanaf uw aankoop krijgt u twee jaar garantie. Als er herstellingen nodig zijn of als u gebreken opmerkt, lossen wij dat zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Als u op zoek bent naar goedkope stalen deuren in Antwerpen en omgeving, hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons vindt u de stalen deur die bij uw inrichting past tegen een aantrekkelijke prijs. Als u benieuwd bent naar onze tarieven, vraag dan vrijblijvend een een offerte aan. We komen graag met u in contact om uw ideeën te bespreken. Stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be of bel ons via +32 476 711 345.