TERUG

Stalen ramen voor buiten

Kies voor stijlvolle en onderhoudsvrije stalen ramen voor buiten. Of het nu om enkele ramen gaat of om een hele serre, onze handgemaakte stalen ramen passen altijd. Wij gebruiken alleen de beste grondstoffen voor onze stalen producten, waardoor u er gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. U hoeft er alleen zo nu en dan met een sopje overheen te gaan. Voor uw stalen ramen voor buiten in de omgeving van Antwerpen en Limburg, moet u bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem zijn.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Laat uw stalen ramen voor buiten maken door onze vakmensen

    Wij houden van authentiek vakwerk en leveren alleen producten af waar we trots op zijn. Ieder stuk smeedwerk op maat is uniek, en speciaal gemaakt voor die ene plek in huis. Onze stalen ramen voor buiten worden met liefde gemaakt, en gaan een leven lang mee! U krijgt twee jaar garantie op uw aankoop. Als er onverhoopt iets hersteld moet worden aan uw stalen ramen in omgeving Antwerpen, Limburg of daarbuiten, regelen wij dat zo snel mogelijk voor u.

  • Kies voor bijbehorende stalen deuren

    Wat is er nu mooier dan deuren die perfect bij uw stalen ramen passen? Kies bijvoorbeeld voor een prachtige pivotdeur die naar beide kanten opent, geruisloos sluit en een strakke, minimalistische uitstraling heeft. Onze stalen deuren vormen een perfecte match met stalen ramen voor binnen en buiten. Wij van Bouwsmederij Loots uit Oelegem, maken deze nieuwe pareltjes voor uw woning in precies dezelfde stijl voor u, zodat uw interieur een mooi geheel vormt. We plaatsen uw nieuwe stalen ramen en andere blikvangers graag voor u in de omgeving van Antwerpen en in Limburg. Woont u elders? Laat het ons weten, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Deel uw ideeën met ons!

Kortom: bent u op zoek naar stalen ramen voor buiten in de omgeving van Antwerpen of Limburg? Wij maken de ramen waar u van droomt. Als u vragen heeft voor ons, of benieuwd bent of we uw project kunnen waarmaken, neem dan contact met ons op. Voor u het weet geniet u van de royale lichtinval achter uw nieuwe stalen ramen! Stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be of bel ons via +32 476 711 345.