TERUG

Taatsdeur kopen

Een taatsdeur volledig naar uw wensen, kunt u bij Bouwsmederij Loots uit Oelegem kopen. Een deur van dit type wordt in het plafond en de vloer gemonteerd en heeft dus geen standaard scharnieren. De deur draait om een verticale as en kan naar beide kanten geopend worden. Doordat de deur niet in een kozijn hangt, heeft hij een kenmerkende minimalistische uitstraling.

Neem een kijkje op onze instagram!

Neem contact met ons op

Op zoek naar op maat gemaakt binnenschrijnwerk in Antwerpen?

Uitstekende na-service

Kwaliteit van het hoogste segment

Volledig op maat gemaakt

  • Wilt u een glazen of een solide taatsdeur kopen?

    Wanneer u kiest voor een glazen taatsdeur, komt er meer natuurlijk licht de ruimte binnen. Dit is vooral het geval wanneer de aangrenzende kamer veel lichtinval heeft. De aangrenzende kamer wordt tevens betrokken bij het geheel: er ontstaat een doorkijk tussen de twee kamers. U kunt bij ons ook een dichte taatsdeur kopen in dezelfde kleur als uw muur, hierdoor worden de deur en de muur een strak geheel. Hoe uw droomdeur er ook uitziet, wij creëren hem graag voor u.

  • Stalen creaties voor binnen en buiten

    Bij ons kunt u natuurlijk niet enkel een nieuwe taatsdeur kopen. Wij maken veel verschillende types unieke smeedijzeren deuren voor zowel binnen als buiten. We kunnen met onze kennis en ervaring gegarandeerd een stalen deur maken die naadloos op uw wensen aansluit. Ook ramen, balustrades en vele andere stalen blikvangers voor uw interieur, creëert Bouwsmederij Loots uit Oelegem maar al te graag op maat voor u.

Bel ons gerust om de opties te bespreken

Weet u al precies wat voor taatsdeur u wilt kopen? Laat het ons dan direct weten. Als u nog niet zeker weet voor welke stalen deur u wilt gaan, denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +32 476 711 345, of stuur een e-mail naar info@bouwsmederijloots.be.